AIAIAI Søger Store Manager

by AIAIAI

Share


Like us on Facebook

AIAIAI gennemgår i denne tid en rivende udvikling hvor virksomheden er ved at konsolidere sig for at kunne følge med i den stærkt voksende efterspørgsel på vores høretelefoner, både på de hjemlige og udenlandske markeder. AIAIAI åbner nu en flagskibsbutik i hjertet af København og søger derfor en Store Manager, der kan drive og udvikle butikken og sikre et højt niveau af kvalitet og understøtte en sund og kontinuerlig vækst.

Ansvar og opgaver:

Som butiksansvarlig skal du kunne arbejde selvstændigt. Du vil være i tæt korrespondance med flere af afdelingerne og blive involveret i store dele af virksomhedens aktiviteter.

Du vil som virksomhedens butiksansvarlige have følgende hovedopgaver:

• Ansvar for virksomhedens flagskibsbutik og butikkens ansatte
• Indkøb af sortiment og lagerstyring
• Daglig salg og service
• Månedsrapportering

Din profil:

Din baggrund er minimum 3-4 års butikserfaring inden for elektronik, musik eller mode. Du har en solid forståelse for og erfaring med de grundlæggende elementer ved at drive en butik og vant til at arbejde med Microsoft Office Pakken. Det er endvidere en fordel hvis du har arbejdet i økonomisystemet E-conomic.

Som person er du ordensmenneske, du er vant til at arbejde i et team og kender værdien af et konstruktivt samarbejde på tværs af hele virksomheden.

Du er ydermere en robust, selvstændig og initiativrig praktiker. Derudover er du proaktiv, initiativrig, delegerende og tydelig i din kommunikation, mundtlig som skriftlig, og så motiveres du af at være den bærende ressource i en virksomhedens flagskibsbutik.

Du tilbydes:

En både ledelsesmæssig og faglig spændende udfordring i en ung og flad organisation, midt i en rivende udvikling. Kulturen i virksomheden er præget af en uformel omgangstone, professionalisme, handlekraft og godt humør. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Tiltrædelse:

Primo September 2012

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Adam El-Zayat Hjorth / ah@aiaiai.dk

Send din ansøgning på mail sammen med CV til Jakob Erlendsson / je@aiaiai.dk