AIAIAI Søger Store Assistant

by AIAIAI

Share


Related links

Studio A på Google Street View

Send din ansøgning til eb@aiaiai.dk og skriv også gerne, hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere.


Like us on Facebook

Vores nye flagskibsbutik Studio A er travl og besøgt. Vi søger derfor en Store Assistant, der kan hjælpe vores Store Manager i den daglige drift 1 gang om ugen.

Flagskibsbutikken Studio A, der ligger i hjertet af København har et højt aktivitetsniveau, og vi søger derfor en Store Assistant, der kan aflaste vores Store Manager og hjælpe til med at udvikle butikken samt sikre et højt kvalitetsniveau.

Ansvar og opgaver:

Som Store Assistant skal du kunne arbejde selvstændigt. Du vil være i tæt korrespondance med vores Store Manager, Jon, og af og til blive involveret i dele af virksomhedens aktiviteter. Desuden skal du være fleksibel omkring vagter, da tidspunkterne kan svinge.

Du vil som virksomhedens Store Assistant have følgende hovedopgaver:

• Daglig salg og service

• Sørge for at butikken og produkterne altid fremstår perfekt

Din profil:

Du har en solid forståelse for de grundlæggende elementer ved at drive en butik og vant til at arbejde med Microsoft Office Pakken. Det er endvidere en fordel hvis du har arbejdet i økonomisystemet E-conomic.

Som person er du ordensmenneske, du er vant til at arbejde i et team og kender værdien af et konstruktivt samarbejde på tværs af hele virksomheden - og til syvende og sidst hjælper det en del, hvis du har et habilt kendskab til musik.

Vi ser frem til at høre fra dig.